Onderstaand is  enkele reacties van onze klanten.
Uit privacyredenen zijn contact gegevens verborgen gehouden desgewenst kunnen we met toestemming van de opdrachtgevers relevante informaties aan u bekend maken.

Complete Verbouwing,

Hoewel mijn huidige appartement nog in de verkoop staat, vordert de verbouwing van het nieuwe huis gestaag. Met dank aan Kinet Bouw, zonder wie het nooit gelukt was het volledige gestripte pand, voorheen een deel van Sauna West, bewoonbaar te maken.

Kortom, alle reden om Kinet hier aan te bevelen aan iedereen die in het Rotterdamse tegen een grote of kleine verbouwing opziet.

“Kinet heeft onder andere tussenwanden en plafonds geplaatst, kasten en koven getimmerd, de badkamer en toiletten aangelegd en een heleboel kleine klussen gedaan waar we zelf niet aan toekwamen. Alles is nauwkeurig en precies volgens de afspraken uitgevoerd, voor een concurrerende prijs. Eigenaar Reza is communicatief en denkt mee om de beste oplossing te vinden voor problemen waar je van tevoren niet aan gedacht hebt.”

complete renovatie

We hebben met Kinet Bouw een complete renovatie gedaan (nieuwe badkamer, keuken, wc, elektra, omleggen cv/gas leidingen, etc, etc). en dit is ons zeer goed bevallen.
Kinet Bouw heeft snel en voortvarend gewerkt, maar is vooral zeer gemakkelijk in de communicatie; alles ging in goed overleg! Kinet Bouw voert niet domweg opdrachten uit maar denkt ook mee in de oplossing (zo veel mogelijk kwaliteit maar toch betaalbaar) en geeft gevraagd maar ook ongevraagd advies.

Als wij iets anders zagen ging Kinet Bouw daar heel goed mee om. Kinet Bouw kan de mogelijkheden die je onderweg tegenkomt goed op een rijtje zetten en als je een keuze hebt gemaakt gaat hij er vol voor! Wij kunnen Kinet Bouw iedereen aanbevelen!!

 

Renovatie Keuken

Geplaatst op 10-02-2011

Kinet Bouw heeft mijn keuken volledig vernieuwd en dat erg goed gedaan. Kinet Bouw wil perfect werk afleveren en als dat een dag meer kost dan hij gedacht had, doet Kinet Bouw dat gewoon binnen zijn offerte. Reza is heel plezierig in de omgang en let er bij het gebruik van materialen op dat hij zijn opdrachtgever niet op kosten jaagt. Kortom, ik ben erg tevreden over de manier van werken en over het resultaat.

Reactie van de Aannemer

Het is een voorrecht om positieve mensen zoals u tegen te komen, samen te werken en een prettige ervaring van over te houden.

Bedankt voor vertrouwen in Kinet Bouw.

Opdracht: Total verbouwing zolder

Kinet Bouw heeft goed werk afgeleverd ( foto’s komen nog ). Van een onbewoonbare zolder heeft ie een hele mooie badkamer (met bubbelbad), opslagruimte en slaapkamer en, overloop gemaakt. Ook is er een vaste trap geplaatst.
Reza is niet te beroerd om lange dagen te maken en is heel betrouwbaar.
Prijs-kwaliteitsverhouding is dik in orde. Zou Kinet Bouw zo aan anderen aanbevelen.

Rapportcijfer: 9

Opdracht: Badkamer renoveren/installeren
Opmerking: Ik heb mijn badkamer laten verbouwen door Kinet Bouw en ben zeer tevreden met het resultaat. Het is heel mooi geworden. Belangrijk voor mij was dat het goed afspraken maken was en dat het contact met de aannemer heel prettig was. Een aanrader!

Rapportcijfer: 9,6

Opdracht: Badkamer vergroten en plaatsen toilet
Opmerking: Een goede aannemer.  Reza is een goede vakman die met je meedenkt en een goed advies geeft indien nodig.
Het is een prettige man in de omgang en komt al zijn afspraken na.
En het belangrijkste is dat hij een hele mooie badkamer voor ons heeft gemaakt , waar wij elke dag van genieten.
De prijs/kwaliteit verhouding is erg goed.

Rapportcijfer:  9,4

Opdracht: Renovatie Badkamer
Opmerking: Ik ben zeer tevreden met het werk dat Kinet Bouw heeft afgeleverd. De kwaliteit van het afgeleverde werk is zeer goed. Kwaliteit/prijs verhouding is meer dan uitstekend. Ik zou Kinet Bouw zo aanraden aan iedereen. Ik ben enorm blij met mijn nieuwe badkamer.
Rapportcijfer : 10

Opdracht: Realiseren Kantoor op zolder ruimte

Kinet bouw heeft alles gedaan wat we hebben gevraagd en meer. Alles is tot in detail netjes afgewerkt en als het aan hem zou liggen zou hij alles met nog meer precisie willen doen.
Wij zijn erg tevreden. Vakwerk!!

Rapportcijfer : 9,4

Opdracht: Omwisselen van toilet en washok

Opmerking : Wij zijn zeer tevreden over het door Kinet Bouw geleverde werk.
Reza is een zeer vriendelijke, hard werkende vakman met oog voor detail.
Het eindresultaat is heel mooi geworden.

Een echte aanrader dus!

Opdracht:   GGL-S06 Velux dakraam plaatsen
Opmerking:    Reza is een echte vakman, die weet wat hij doet.  Hij heeft bij ons snel en vakkundig een velux dakraam geplaatst. Top!
Rapportcijfer : 8.1

Opdracht; CV combi  ketel  verplaatsen

Opmerking;  Aangename mens, goede vakman; wij zijn zeer tevreden met Dhr. Darwishy. Ik zou hem graag aanraden.  rapportcijfer 10

Opdracht; Aanleggen waterafvoer t.b.v. Keukeneiland

Opmerking;  Ik ben zeer tevreden over het werk van Mr Darwishy. Kort na het plaatsen van de opdracht, kon hij langskomen voor een vrijblijvende offerte.
Na wat aanpassingen in zijn agenda, heeft hij de klus op korte termijn uitgevoerd.
Mr werkt zeer nauwkeurig, geeft suggesties, en voert alles in overleg uit.
Prijs kwaliteit verhouding is prima,

Ik zou deze vakman zo weer vragen voor een volgende klus.
rapportcijfer   9.0

Opdracht;  waterleidingen en afvoer  doortrekken

Opmerking;  goeie en aardige vakman, die heel netjes te werk gaat en zeker zijn afspraken nakomt. een aanrader….

rapportcijfer 8,6

Opdracht; Convectorput bouwen (1,40 meter)

Opmerking;  Reza is een man die verstand heeft van zaken. Hij voerde de werkzaamheden bij mij uit alsof het zijn eigen huis was. Reza is handig en adviseerde mij (vrijblijvend en zonder eigen belang) over andere klussen in m’n huis. Ik zou hem zo weer aannemen voor een klus.

rapportcijfer  9,7

Opdracht      behang met patroon
Opmerking ;    Ik ben zeer tevreden over Reza.  Het is echt een vakman die met je meedenkt, netjes werkt, de klus binnen de afgesproken tijd afrond en daarnaast altijd tijd heeft voor een babbeltje.
rapportcijfer 8,4